meid logo
oude kast

MEID's blog

Op deze pagina vind je mijn nieuwtjes en leuke tips en tricks om jouw huis en tuin nog mooier te maken.

Maak een vrijblijvende afspraak

MEID's blog

Blijf op de hoogte.........

groen interieurblauw interieurroze interieur

 

 

MEID op de Salone del Mobile in Milaan
14 juni 2022

ontwerp zonder titelontwerp zonder titelontwerp zonder titel

Nog nooit heb ik zoveel meubels bij elkaar gezien op de Salone del Mobile, de interieur- en designbeurs in Milaan! Kan ook niet anders, want het is de grootste van Europa. Er waren 2.175 standhouders en 24 hallen (!) waar al het prachtigs te zien was. Er zijn 262.608 bezoekers geweest uit 173 landen, terwijl de Chinezen en Russen niet vertegenwoordigd waren dit jaar.
Het leuke van zo'n week is dat de hele stad Milaan in het teken staat van deze grootse interieur- en designbeurs en op elk plein was wel een expositie of prachtige dingen te zien. Niet alleen op interieurgebied, maar ook de modewereld was goed vertegenwoordigd. 

Omdat ik nog nooit eerder bij deze beurs was geweest, heb ik me beperkt tot het bezoek van de hallen op de beurs. We hebben daar twee dagen doorgebracht en ongeveer 15 km per dag gelopen en de prachtigste dingen gezien en de nieuwste trends. 

Wat zijn de nieuwste trends?

Net als in de mode, is er altijd een golfbeweging. Als je maar lang genoeg wacht, komen dingen wel weer terug in de trends, hoewel het vaak net een beetje anders en vernieuwender is.
Voor de komende tijd zien we vooral veel ronde vormen, zowel in meubels als bijvoorbeeld keukens met afgeronde hoeken, Veel luxueuze en eerlijke materialen zoals marmer, hout en glas, maar ook veel goudkleurige accenten. Grote, opvallende verlichting. Ook zien we veel kleur; ook het sanitair is onder andere verkrijgbaar in groen, oranje, koraalrood en natuurlijk veel meer kleuren.  
Er is een grote hang naar warmte, gezelligheid en veiligheid. Dit zie je terug in interieurs met een heel eigen karakter en kleur. De witte muren zijn nu toch echt wel verleden tijd!

ontwerp zonder titelontwerp zonder titel

ontwerp zonder titelontwerp zonder titelontwerp zonder titelontwerp zonder titel

blauwe stoelontwerp zonder titelontwerp zonder titelontwerp zonder titelontwerp zonder titelontwerp zonder titelontwerp zonder titelontwerp zonder titelontwerp zonder titelontwerp zonder titelontwerp zonder titelontwerp zonder titelontwerp zonder titelontwerp zonder titelontwerp zonder titelontwerp zonder titelontwerp zonder titelontwerp zonder titelontwerp zonder titelontwerp zonder titelontwerp zonder titelontwerp zonder titel

 

Snel naar

Home
Over MEID
Werkwijze
Diensten
Portfolio
Blog
Reviews
Contact
Partners
Sitemap
Algemene voorwaarden

Over MEID

Ik stel me graag aan je voor. Ik ben Marjo Engberts; eigenaresse van MEID in Grave. (MEID staat voor Marjo Engberts Interieur Design, maar dat had je vast door!).

Volg MEID op social media

Foto's op de website zijn mede mogelijk gemaakt door https://annicepicture.nl/

Contact

Marjo Engberts Interieur Design
Emmastraat 3
5361 CM  GRAVE

06 - 55 68 09 64
info@meinterieurdesign.nl