meid logo
bedankt

Wie is MEID?

MEID staat voor Marjo Engberts Interieur Design; trendwatcher, eigentijds en soms een tikje eigenzinnig. Toch staat bij mij voorop dat jij dát interieur krijgt, wat bij jou past. Immers, het is je THUIS!

Maak een vrijblijvende afspraak

groen interieurblauw interieurroze interieur

marjo engberts

Jouw
interieurdesigner/stylist met passie voor een duurzaam interieurontwerp

MEID staat voor Marjo Engberts Interieur Design. Ik ben creatief, vindingrijk, duurzaam, onafhankelijk en empathisch. De kracht van MEID zit in mijn creatieve brein; wanneer ik iets zie, heb ik daar meestal wel een leuk idee over om toe te passen in het interieur.

Daarnaast vind ik het belangrijk om je eigen meubels, die vaak voor jou een emotionele waarde hebben, opnieuw in te zetten in het ontwerp voor je nieuwe interieur. Bovendien is die duurzaamheid ook prettig voor het milieu en je budget! In mijn interieuradvies besteed ik veel aandacht aan mijn opdrachtgevers en ik ben open in mijn communicatie.

Ik ben niet gebonden aan verschillende woonwinkels en merken en dit heeft ook niet mijn voorkeur. Zo blijf ik onafhankelijk in mijn keuzes en laat ik mijn eigen creativiteit voor jouw interieur de vrije loop.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk mijn portfolio of mijn werkwijze.

Maak een vrijblijvende afspraak

Snel naar

Home
Over MEID
Werkwijze
Diensten
Portfolio
Blog
Reviews
Contact
Partners
Sitemap
Algemene voorwaarden

Over MEID

Ik stel me graag aan je voor. Ik ben Marjo Engberts; eigenaresse van MEID in Grave. (MEID staat voor Marjo Engberts Interieur Design, maar dat had je vast door!).

Volg MEID op social media

Foto's op de website zijn mede mogelijk gemaakt door https://annicepicture.nl/

Contact

Marjo Engberts Interieur Design
Emmastraat 3
5361 CM  GRAVE

06 - 55 68 09 64
info@meinterieurdesign.nl