meid logo
kleurmap fotos

MEID's werkwijze

Echt aandacht voor jou, dat is wat ik heel belangrijk vind. Samen gaan wij op zoek naar jouw stijl en wensen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Hoe gaat de
interieurdesigner/interieurstylist van MEID te werk?

Wat leuk dat je overweegt MEID te benaderen voor een vrijblijvende afspraak! Ik kom graag bij je langs. Ik luister goed naar je (woon)wensen en wat jij belangrijk vindt in je interieur. Daarna ontvang je van mij een offerte.
In een vervolggesprek gaan we verder in op je (woon)wensen en eventuele dilemma's en we bespreken welke meubels moeten blijven. Ik meet deze spullen op en ook de ruimte(s).
Daarna kom ik bij je terug met een interieuradviesplan, waarmee jij aan de slag kunt om je droomhuis te realiseren.
Tijdens de periode erna ben ik uiteraard bereikbaar om je aanvullend advies te geven. 

Lees meer in het stappenplan hieronder.  

plattegrond

Welke stappen doorlopen we tijdens het interieuradvies?

een moodboard gemaakt door MEID

Stap 1

Vrijblijvende afspraak

Ik kom graag vrijblijvend bij je thuis of op je werkplek, we bespreken je (woon)wensen en eventuele dilemma's. Je ontvangt vervolgens een offerte van MEID.

Stap 2

Vervolggesprek

Tijdens de volgende stap bespreken we welk meubilair terugkomt in je (nieuwe) huis, kantoor of winkel. Ik meet de ruimte(s) op en het blijvende meubilair. Tijdens dit gesprek zoek ik uit welke richting ik op moet in de stijl die je aanspreekt; of dit nu klassiek of modern is, japandi of industrieel; MEID kan zich bijzonder goed verplaatsen in haar opdrachtgevers d.m.v. speciale tools. Welke stijl je ook aanspreekt, voor MEID is dat geen probleem! Vervolgens maken we een adviesplan voor een nieuwe inrichting met daarin een plattegrond/ontwerp (2D of 3D). Ook een kleuradvies, lichtplan en een shoppinglist worden daarin meegenomen en natuurlijk de styling. 

ontwerp door MEID
designer kast

Stap 3

Interieuradviesplan

Vervolgens gaan we je persoonlijke interieuradviesplan met je bespreken. Dit naslagwerk bestaat uit een A3-map met een overzicht van de door jouw geselecteerde voorkeuren, een mooi moodboard, een kleuradvies, een indelingsplan (2D of 3D naar keuze), een lichtplan en een shoppinglist. Dit plan bespreken we, en daar waar nodig, doen we aanpassingen, totdat het echt naar jouw smaak is. 

 

Stap 4

Vervolgstappen

Aan de hand van het interieuradviesplan kun je de kamer, kantoor of winkel aanpassen. Wanneer je tijdens het klusproces nog vragen hebt, ontvang je van MEID altijd antwoorden.
Is alles klaar, maar lukt het niet helemaal met de afstyling? Ook daarbij kan MEID je helpen. Informeer naar de mogelijkheden.

Pas wanneer jij tevreden bent, is MEID tevreden.   

moodboard door MEID

Vrijblijvende afspraak maken

Snel naar

Home
Over MEID
Werkwijze
Diensten
Portfolio
Blog
Reviews
Contact
Sitemap
Algemene voorwaarden

Over MEID

Ik stel me graag aan je voor. Ik ben Marjo Engberts; eigenaresse van MEID in Groningen. (MEID staat voor Marjo Engberts Interieur Design, maar dat had je vast door!).

Volg MEID op social media

Foto's op de website zijn mede mogelijk gemaakt door https://annicepicture.nl/

Contact

Marjo Engberts Interieur Design
Van Starkenborghstraat 70
9721 EE Groningen

06 - 55 68 09 64
info@meinterieurdesign.nl