reviews

upgraden penthouse

"Na een aantal jaren werd het tijd om ons penthouse volledig op te frissen. Zelf hadden we wel wat ideeën maar we kwamen er tegelijkertijd ook niet uit en besloten om een professionele interieur designer in te schakelen.

Het voorstel van Marjo (MEID) is in goed overleg tot stand gekomen en sprak ons erg aan. Het eindresultaat door de hele woning heen is geweldig geworden en we zijn er bijzonder blij mee.

MEID: een absolute aanrader!"

 

  

 

 

 

interieuradvies WOONKAMER

 

"2020 zit er bijna op en een van de uitdagingen van dit jaar was het plan om ons interieur een ‘zetje’ te geven. Hiervoor hebben wij MEID ingeschakeld en dat was spannend. Maar dit was snel voorbij door de prettige uitstraling van Marjo en haar gedegen manier van te werk gaan!

In deze laatste week zijn we flink aan het verven geslagen en wel in de aanbevolen kleuren in ons interieurplan. Daar gaat het niet bij blijven: onze bijna 20 jaar oude parketvloer krijgt binnenkort een welverdiende opknapbeurt en een paar prachtige lampen sieren al een paar weken onze kamer op. Het gaat mooi worden!

Wil je je interieur opknappen? Durf MEID in huis te halen!"