meid logo
eetkamer

Reviews over MEID

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees ze hier! Zie ik jouw review ook tegemoet?

Maak een vrijblijvende afspraak

groen interieurblauw interieurroze interieur

Nieuwsgierig naar ervaringen over interieuradvies door MEID?

Lees hier wat anderen vonden van mijn diensten. Wil je zelf een review achterlaten? Dan kan dit via info@meinterieurdesign.nl of via Google.

Ontbrekende sfeer in woonkamer, eetkamer en keuken
05 november 2021

Na 6 jaar wonen in ons huis wilden we onze benedenverdieping veranderen, vooral omdat we sfeer misten. Onze woonkamer, eetkamer en keuken zijn 1 ruimte waardoor je geen 'gezellige hoekjes' hebt. Ook twijfelden we over de kleur en meubels; we wilden graag dat alles goed bij elkaar paste. We kwamen er zelf niet uit en via een positieve referentie kwamen we terecht bij MEID. 

De eerste kennismaking met Marjo voelde gelijk goed. Ze daagde ons uit om na te denken over onze wensen qua kleur en uitstraling. Ze luisterde goed en had ideeën waar we zelf nooit aan hadden gedacht. Ze kwam met een vrijblijvende offerte op maat en heeft een prachtige map gemaakt met interieur- en kleuradvies voor ons. 

We hebben daarna regelmatig contact gehad en bij een vraag was ze altijd te bereiken; een groot compliment voor de prettige communicatie!

Inmiddels hebben we bijna alle adviezen opgevolgd en voelt ons huis echt thuis, mét gezellige hoekjes. We MEID iedereen aan die een handvat nodig heeft om met hun interieur aan de slag te gaan. 

Bedankt Marjo!

meerstad foto meerstad hoekje meerstad voor foto meerstadmeerstad voor foto zithoek meerstadmeerstad foto meerstad

Snel naar

Home
Over MEID
Werkwijze
Diensten
Portfolio
Blog
Reviews
Contact
Partners
Sitemap
Algemene voorwaarden

Over MEID

Ik stel me graag aan je voor. Ik ben Marjo Engberts; eigenaresse van MEID in Grave. (MEID staat voor Marjo Engberts Interieur Design, maar dat had je vast door!).

Volg MEID op social media

Foto's op de website zijn mede mogelijk gemaakt door https://annicepicture.nl/

Contact

Marjo Engberts Interieur Design
Emmastraat 3
5361 CM  GRAVE

06 - 55 68 09 64
info@meinterieurdesign.nl

huis