Diensten


diensten tijdens coronatijd

 Helaas zijn we allemaal getroffen door de huidige Coronacrisis, waardoor we in veel gevallen veel meer thuis zijn of thuis werken.

Juist omdat je veel meer tijd doorbrengt thuis, wil je dat het klopt en aangenaam voelt. Je huis moet je thuis zijn! 

Wil je een kleur- of indelingsadvies? Dat kan gewoon! We kunnen eerst beeldbellen, waarin je het probleem uitlegt en zo nodig de situatie vast laat zien. Vervolgens kom ik bij je langs, ik raak niets aan, ik maak foto's, ik meet evt. alles op en ik ben vrij snel weer vertrokken. Het kleur- of indelingsadvies leg ik verder uit via de mail of whatsapp. Zo simpel kan het zijn voor jou!

Bel, mail of whatapp en informeer naar de mogelijkheden. Maak van je huis weer je thuis; juist nu! 

info@meinterieurdesign.nl of 06-55680964.
stap 1

Ik kom vrijblijvend bij je thuis of op je werkplek, we bespreken je (woon)wensen en eventuele dilemma's.

Je ontvangt vervolgens een moodboard en offerte van mij.

 stap 2

We bespreken welk meubilair terugkomt in je (nieuwe) huis, kantoor of winkel. Ik meet de ruimte(s) op en zo nodig het meubilair. Vervolgens maak ik een plattegrond/ontwerp (2D of 3D). Ook een kleuradvies en lichtplan worden daarin meegenomen.  

In geval van een verhuizing (zowel particulier als zakelijk), kan ik 'ontzorgen'; ik kan  je met allerlei praktische zaken helpen. Ik kan je bijvoorbeeld helpen een schifting te maken van al je spullen. Verder kan ik je helpen opruimen, sorteren en inpakken. Ook kan ik voor je schilderen.  Informeer naar de mogelijkheden.stap 3

Pas wanneer jij je helemaal kunt vinden in mijn voorstel, ontvang je het definitieve ontwerp. Je ontvangt een mooi naslagwerk, inclusief een lijst van de spullen die ik heb opgenomen in mijn ontwerp. 

 

 uitbreidingen op de stappen

 

Afhankelijk van je opdracht zijn mijn diensten uit te breiden, het inhuren van vakmensen (schilder, timmerman e.d.) en zelfs tot en met de aankoop van alle meubels en decoratiematerialen kan ik voor je verzorgen. Op die manier hoef jij je alleen maar te verheugen op je nieuwe THUIS, kantoor of winkel!