meid logo
marjo tegen houten muur

Persoonlijk interieuradvies op maat

Marjo Engberts Interieur Design helpt jou met je huis weer een THUIS te laten zijn! Maak een vrijblijvende afspraak en we bespreken de mogelijkheden.

Maak een vrijblijvende afspraak

Een passend interieuradvies op basis van jouw interieur stijl

We helpen je van je huis een THUIS te maken! Met je eigen spullen, je eigen stijl en al  niet persé volgens de laatste trends, maar het moet wel kloppen. Naast het inrichten van woningen, kunnen wij je ook helpen met de (her)inrichting van je kantoor of winkel. Wij ontwerpen een prettige werkomgeving voor al je werknemers.

Met je eigen spullen, je eigen stijl en niet persé volgens de laatste trends, maar het moet wel kloppen! Of jij je thuis voelt in een industriële, landelijke, moderne, klassieke, bohemian, botanische, japandi, design, scandinavische, retro of eclectische woonomgeving, MEID is jouw interieurdesigner/interieurstylist.

Mijn diensten

groen interieurblauw interieurroze interieur

Over Marjo

Ik stel me graag aan je voor. Ik ben Marjo Engberts; eigenaresse van MEID in Groningen. (MEID staat voor Marjo Engberts Interieur Design, maar dat had je vast door!).

Al jaren ben ik geïnteresseerd in binnenhuisarchitectuur, interieurs en vormgeving.

Altijd heb ik het belangrijk gevonden dat een interieur “goed” voelt en dat de bewoner zich er thuis voelt. Ik beschik over een creatief brein, dat altijd in beweging is.

 

Meer over mij

quotes

"Na een aantal jaren werd het tijd om ons penthouse volledig op te frissen. Zelf hadden we wel wat ideeën maar we kwamen er tegelijkertijd ook niet uit en besloten om een professionele interieur designer in te schakelen..."

- UPGRADE PENTHOUSE

"2020 zit er bijna op en een van de uitdagingen van dit jaar was het plan om ons interieur een 'zetje' te geven. Hiervoor hebben wij MEID ingeschakeld en dat was spannend. Maar dit was snel voorbij door de prettige uitstraling van Marjo en haar gedegen manier van te werk gaan...

- WOONKAMER

Bekijk alle reviews

marjo

De diensten van MEID

Wil je meer weten over wat MEID voor jou kan betekenen en hoe MEID te werk gaat?

Lees meer

Snel naar

Home
Over MEID
Werkwijze
Diensten
Portfolio
Blog
Reviews
Contact
Sitemap
Algemene voorwaarden

Over MEID

Ik stel me graag aan je voor. Ik ben Marjo Engberts; eigenaresse van MEID in Groningen. (MEID staat voor Marjo Engberts Interieur Design, maar dat had je vast door!).

Volg MEID op social media

Foto's op de website zijn mede mogelijk gemaakt door https://annicepicture.nl/

Contact

Marjo Engberts Interieur Design
Van Starkenborghstraat 70
9721 EE Groningen

06 - 55 68 09 64
info@meinterieurdesign.nl