meid logo
kleurmap fotos

MEID's werkwijze

Echt aandacht voor jou, dat is wat ik heel belangrijk vind. Samen gaan wij op zoek naar jouw stijl en wensen.

Maak een vrijblijvende afspraak

groen interieurblauw interieurroze interieur

Hoe gaat de
interieurdesigner/interieurstylist van MEID te werk?

Wat leuk dat je overweegt MEID te benaderen voor een vrijblijvende afspraak! Ik kom graag bij je langs. Ik luister goed naar je (woon)wensen en wat jij belangrijk vindt in je interieur. Daarna ontvang je van mij een offerte.
In een vervolggesprek gaan we verder in op je (woon)wensen en eventuele dilemma's en we bespreken welke meubels moeten blijven. Ik meet deze spullen op en ook de ruimte(s).
Daarna kom ik bij je terug met een interieuradviesplan en dan kan het ontzorgen van jou beginnen. Je hebt er zelf geen omkijken meer naar, je wordt ontzorgd tot jouw droomhuis is gerealiseerd, afgestemd op jouw budget.

Lees meer in het stappenplan hieronder.  

plattegrond

Welke stappen doorlopen we tijdens het interieuradvies?

een moodboard gemaakt door MEID

Stap 1

Vrijblijvende afspraak

Ik kom graag vrijblijvend bij je thuis of op je werkplek, we bespreken je (woon)wensen en eventuele dilemma's. Je ontvangt vervolgens een offerte van MEID.

Stap 2

Vervolggesprek

Tijdens de volgende stap bespreken we welk meubilair terugkomt in je (nieuwe) huis, kantoor of winkel en in welke hoedanigheid dit terug komt. Ik meet de ruimte(s) op en het blijvende meubilair. Tijdens dit gesprek inventariseer ik door middel van een speciale tool wat je smaak is en welke kleuren je aanspreken. MEID kan zich bijzonder goed verplaatsen in haar opdrachtgevers. Vervolgens maken we een interieuradviesplan voor een nieuwe inrichting met daarin een plattegrond/ontwerp (2D of 3D), een kleuradvies, een indelingsplan, een lichtplan en een materialenlijst. Ook een mooi moodboard wat aansluit op jouw smaak hoort hierbij. 

ontwerp door MEID
designer kast

Stap 3

Oplevering interieuradviesplan

Vervolgens gaan we je persoonlijke interieuradviesplan met je bespreken. Pas wanneer alles in dit A3 naslagwerk volledig naar jouw zin is, gaan we de meubels en accessoires bestellen. Jij hoeft niets te doen. Ondertussen gaat de schilder aan het werk en wordt de eventuele nieuwe vloer gelegd. Je nieuwe thuis begint vorm te krijgen!

 

Stap 4

Oplevering

De nieuwe meubels en accessoires worden afgeleverd; een spannende dag! Wij van MEID zijn aanwezig en we zorgen dat alles op de juiste plek komt te staan en te hangen en de puntjes op de i worden gezet. Door gebruik te maken van deels je eigen spullen en creatieve en op maat gemaakte oplossingen, zorgt MEID dat jouw huis weer je 'thuis' wordt; alles wordt voor je geregeld!

En pas wanneer jij tevreden bent, is MEID tevreden.   

moodboard door MEID

Vrijblijvende afspraak maken

Snel naar

Home
Over MEID
Werkwijze
Diensten
Portfolio
Blog
Reviews
Contact
Partners
Sitemap
Algemene voorwaarden

Over MEID

Ik stel me graag aan je voor. Ik ben Marjo Engberts; eigenaresse van MEID in Grave. (MEID staat voor Marjo Engberts Interieur Design, maar dat had je vast door!).

Volg MEID op social media

Foto's op de website zijn mede mogelijk gemaakt door https://annicepicture.nl/

Contact

Marjo Engberts Interieur Design
Emmastraat 3
5361 CM  GRAVE

06 - 55 68 09 64
info@meinterieurdesign.nl