meid logo
oude kast

MEID's blog

Op deze pagina vind je mijn nieuwtjes en leuke tips en tricks om jouw huis en tuin nog mooier te maken.

Maak een vrijblijvende afspraak

MEID's blog

Blijf op de hoogte.........

groen interieurblauw interieurroze interieur

 

 

Van binnen naar buiten; mijn tips voor een ruimtelijke tuin
28 juni 2018

Het is zomer! Tijd om weer heerlijk buiten te zijn in je vrije uurtjes. Binnen laten we even voor wat het is; tijd om na te denken over de tuin!

Wil je je tuin opnieuw (laten) aanleggen of alleen de bestrating (laten) vervangen? Hou dan rekening met het volgende. Er zijn nl. vele soorten bestrating ('vloeren') voor je terras. Ga naar een willekeurige bouwmarkt of tuinzaak en je ziet door de bomen het bos niet meer, om maar in de taal van buiten te spreken. 

Wanneer je voor de moeilijke keuze staat om een terras/bestrating te kiezen, kijk dan goed wat je in de kamer hebt liggen, zeker wanneer je terras aan het huis ligt. Hoe mooi en ruimtelijk is het wanneer je vloer vanuit binnen doorloopt naar buiten? Natuurlijk kun je meestal niet hetzelfde materiaal toepassen, maar probeer in grote lijnen dezelfde kleur aan te houden. Dit geeft rust en het werkt heel ruimtelijk! Wanneer je dan je schuifpui of de tuindeuren open hebt, wat een prachtig gezicht vanuit binnen!

Snel naar

Home
Over MEID
Werkwijze
Diensten
Portfolio
Blog
Reviews
Contact
Partners
Sitemap
Algemene voorwaarden

Over MEID

Ik stel me graag aan je voor. Ik ben Marjo Engberts; eigenaresse van MEID in Grave. (MEID staat voor Marjo Engberts Interieur Design, maar dat had je vast door!).

Volg MEID op social media

Foto's op de website zijn mede mogelijk gemaakt door https://annicepicture.nl/

Contact

Marjo Engberts Interieur Design
Emmastraat 3
5361 CM  GRAVE

06 - 55 68 09 64
info@meinterieurdesign.nl