meid logo
gele muur

Het portfolio van MEID

Nieuwsgierig naar mijn eerdere projecten? Bekijk ze op deze pagina! Staat de jouwe er binnenkort ook tussen?

Maak een vrijblijvende afspraak

groen interieurblauw interieurroze interieur

Eerdere interieurontwerpen door MEID

Klik op de onderstaande projecten om meer te lezen over het project.

Update van een (slaap)kamer
26 augustus 2022

 Voor een dame en heer die, gezien hun leeftijd, graag op de begane grond wilden gaan slapen, heb ik een ontwerp gemaakt voor de voorste kamer in het huis op de begane grond. Deze kamer grenst aan de badkamer, dus een uitstekende keuze voor een slaapkamer. Aan de kamer was 30 jaar niets gebeurd en had nog prachtige elementen, zoals mooi afgewerkt houtwerk en een plek waar vroeger de open haard had gezeten. Deze was inmiddels dicht gemaakt, maar wel was de prachtige schouw nog zichtbaar. De schilder heeft flink wat uren moeten steken in het houtwerk, maar het is dan uiteindelijk een prachtig resultaat geworden. Qua kleurgebruik wilden de bewoners graag rustige, gedempte kleuren, wat goed in een slaapkamer past. Ik heb gekozen voor de kleuren 'Rozentuin' (1107-Y54R), 'Compromis' (S 2005-Y80R) en 'Piment' (S3020-Y80R), allen uit de kleurenwaaier van Histor.
Qua indeling was de kamer vrij beperkt, omdat er mooi houtwerk aanwezig was, wat natuurlijk extra aandacht kreeg. Aan de andere wand was een inpandige kast, waar een bureau in wordt geplaatst. Deuren dicht en werkplekje uit het zicht! Ook moest er een flinke kledingkast in de kamer komen. Deze is gekomen op de wand gelijk bij binnenkomst. Het bed is geplaatst voor 2 ramen, met een lage, oude ladenkast aan het voeteneinde. Extra sfeer, genoeg loopruimte om het bed heen en extra opbergruimte. Met mooie verlichting op de ladenkast is het een heerlijke slaapkamer geworden!

update slaapkamer kleuradviesupdate slaapkamer moodboardupdate slaapkamer indelingsadviesupdate slaapkamer verlichting

Snel naar

Home
Over MEID
Werkwijze
Diensten
Portfolio
Blog
Reviews
Contact
Partners
Sitemap
Algemene voorwaarden

Over MEID

Ik stel me graag aan je voor. Ik ben Marjo Engberts; eigenaresse van MEID in Grave. (MEID staat voor Marjo Engberts Interieur Design, maar dat had je vast door!).

Volg MEID op social media

Foto's op de website zijn mede mogelijk gemaakt door https://annicepicture.nl/

Contact

Marjo Engberts Interieur Design
Emmastraat 3
5361 CM  GRAVE

06 - 55 68 09 64
info@meinterieurdesign.nl