meid logo
gele muur

Het portfolio van MEID

Nieuwsgierig naar mijn eerdere projecten? Bekijk ze op deze pagina! Staat de jouwe er binnenkort ook tussen?

Maak een vrijblijvende afspraak

groen interieurblauw interieurroze interieur

Eerdere interieurontwerpen door MEID

Klik op de onderstaande projecten om meer te lezen over het project.

Kleur- en meubeladvies jaren '30 huis
01 oktober 2021

Van een heel leuk stel bij mij in de buurt, kreeg ik een mailtje dat ze toe waren aan een beetje vernieuwing in hun interieur. Ze kwamen er echter niet helemaal uit qua kleurkeuze en meubelkeuze. Ik maakte een vrijblijvende afspraak om langs te komen en ik zag inderdaad dat het wit op de muren nogal 'schril' oogde i.c.m. de donkere vloer. Verder was er best veel kleur in de woonkamer; een paarse stoel in de erker, rode gordijnen bij de eethoek, een okergeel vloerkleed, een oranje/rood schilderij en diverse kleuren stoelen om de eettafel heen.

zwarte bank paarse stoel beige vloerkleedzwarte bank paarse stoel zwart vloerkleedopenhaard vloerkleed paarse stoel beeldoverzicht kamerdetailfoto bank boekenkastdetailfoto gele roze stoeleneetkamertafeleetkamer stoelenoverichtsfoto eetkamerdesign stoeldesign kast

Om alle kleuren in het interieur samen te brengen hebben we gekozen voor de kleur Compromis van Histor (S2005-Y80R). Deze is neutraal en is een ware kameleon! Hij past zich aan bij alle kleuren om zich heen en geeft rust en zachtheid in het interieur. Op deze manier is alles met elkaar verbonden en geeft het geheel een goede harmonie.

Daarnaast zijn er prachtige klassiekers toegevoegd, waaronder my favorite: de stoel Pastoe FM06!

kleurcode

Verder een nieuw vloerkleed in de zithoek die iets meer rust geeft en een prachtig dressoir (ook van Pastoe) bij de eettafel. Ook de eettafel is een slag gedraaid; zicht op de mooie tuin en het oogt ruimtelijker. 

De bewoners blij; MEID blij!

Snel naar

Home
Over MEID
Werkwijze
Diensten
Portfolio
Blog
Reviews
Contact
Partners
Sitemap
Algemene voorwaarden

Over MEID

Ik stel me graag aan je voor. Ik ben Marjo Engberts; eigenaresse van MEID in Grave. (MEID staat voor Marjo Engberts Interieur Design, maar dat had je vast door!).

Volg MEID op social media

Foto's op de website zijn mede mogelijk gemaakt door https://annicepicture.nl/

Contact

Marjo Engberts Interieur Design
Emmastraat 3
5361 CM  GRAVE

06 - 55 68 09 64
info@meinterieurdesign.nl