meid logo
gele muur

Het portfolio van MEID

Nieuwsgierig naar mijn eerdere projecten? Bekijk ze op deze pagina! Staat de jouwe er binnenkort ook tussen?

Maak een vrijblijvende afspraak

groen interieurblauw interieurroze interieur

Eerdere interieurontwerpen door MEID

Klik op de onderstaande projecten om meer te lezen over het project.

2-onder-1-kap -woning
01 oktober 2021

De uitdaging:

 De bewoners hebben een prachtig huis, maar kregen er geen sfeer en warmte in. Een woonkamer met open keuken van een mooie ruime twee-onder-een-kapwoning. Een gegeven waar ik rekening mee moest houden was een net nieuwe blauw/grijze 2- en 3-zitsbank, een nieuwe grijze tegelvloer en een dekenkist die in het geheel opgenomen moest worden, zonder dat deze teveel plek in zou nemen.

Het resultaat:

Het moodboard wat ik heb gemaakt, is links bovenin te zien. De andere foto's geven het resultaat weer. Als goede tegenhanger van de koele kleuren blauw/grijs van de bank en de vloer, heb ik gekozen voor een warme kleur voor de muren en vouwgordijnen. De kleur op de muren heet Spiced Honey. De vouwgordijnen zijn op maat gemaakt in dezelfde kleur. De kastenwand is op maat gemaakt en om het bestaande raam heen gebouwd. De bestaande dekenkist heeft dezelfde breedte als het raam, dus deze is opgenomen in het ontwerp van de kastenwand. De kastenwand is afgewerkt in de kleur wit in combinatie met gelakt multiplex. De indeling van de zithoek is iets anders geworden en is af te sluiten door de stoere, zwarte glasdeuren. De (standaard)deuren naar de trap, hal en voorraadkast zijn vervangen door schuifdeuren. Op die manier nemen ze minder ruimte in en is de tussenruimte mooi strak afgewerkt. 

Ook in de keuken, die hoogglans blauw is, hebben de muren dezelfde kleur Spiced Honey gekregen. Dit is een fantastische kleur die zich ontzettend goed aanpast en warmte brengt, daar waar nodig is!

 Zowel de bewoners als ik zijn erg blij met het resultaat!  

moodboard onderoverzichtgordijnendeurramen

Snel naar

Home
Over MEID
Werkwijze
Diensten
Portfolio
Blog
Reviews
Contact
Partners
Sitemap
Algemene voorwaarden

Over MEID

Ik stel me graag aan je voor. Ik ben Marjo Engberts; eigenaresse van MEID in Grave. (MEID staat voor Marjo Engberts Interieur Design, maar dat had je vast door!).

Volg MEID op social media

Foto's op de website zijn mede mogelijk gemaakt door https://annicepicture.nl/

Contact

Marjo Engberts Interieur Design
Emmastraat 3
5361 CM  GRAVE

06 - 55 68 09 64
info@meinterieurdesign.nl